Cursing Legality - For A Hard-Earned Thirst, Devyn.

Bra att kunna göra något nytt

Posted Sept. 28, 2017, 3:53 p.m. By devyn Tags: Utbildning

Ja det är väl underbart att man när man är vuxen kan göra göra något nytt att satsa på en ny utbildning något som man inte har gjort förut. Ja jag tycker att det är bra och det är modigt av dom som börjar plugga när dom är mitt i livet. Jag kommer ihåg att min mamma har pluggat flera gånger när jag var liten. Hon jobbade mina år som undersköterska på natten men ville sen göra något nytt och började plugga till ekonomi assistent och började jobba med det sen. Sen bytte hon och blev bibliotekarie och efter det så började hon med vården igen har jag för mig och sen började hon plugga till sjuksköterska i tre år och sen jobbade hon med det och blev chef och så vidare.
Ja hon har verkligen pluggat och bytt riktning flera gånger om.

Bra att byta om man inte trivs

Ja varför vara kvar på ett jobb om man inte trivs och ma har möjlighet att göra något åt det. Ja det är inte alla som har möjlighet att göra något nytt men om man har det så borde man ta den chansen tycker jag. Man kan koll upp vilken komvux som ligger närmast där man bor. Man kan söka på till exempel " komvux västerås " och se vad dom har att erbjuda där och sen välja något som man tycker verkar vara kul och som man skulle vilja börja plugga. Ja det är något som man borde satsa på och kolla upp om det skulle behövas.
Ja varför inte kolla upp det nästa gång du har möjlighet till det. Det kan vara något om kommer att förändra mycket i livet och det kan det verkligen vara värt om det är så att man inte har så mycket ork mer för det jobb man har.